Skip Navigation LinksAssortiment | Meten en detecteren | Temperatuurmeters | Temperatuur / vochtmeter Testo 625

Temperatuur / vochtmeter Testo 625

Artikelnummer 251030220

De Testo 625 thermo-hygrometer is het ideale hulpmiddel voor metingen aan het binnenklimaat, zoals in archieven, opslagruimtes, kassen en gebouwen. De Testo 625 berekent ook het dauwpunt en de natte bol-temperatuur snel en nauwkeurig.

  • meet luchttemperatuur en relatieve vochtigheid
  • berekent het dauwpunt
  • weergave van min en max meetwaarden, hold functie
  • geïntegreerde longlife vochtmeter voor langdurige kwaliteit
  • vochtsensor, kalibratieprotocol, batterijen
FabrikantTesto
Prijsper stuk(s)199,00excl. 21% BTW *
Aantal

De Testo 625 compacte thermo-hygrometer heeft een aansluitbare vochtsensor die de luchttemperatuur en relatieve vocht meet. Het meetinstrument berekent ook het dauwpunt en de natte bol-temperatuur. Het meetinstrument heeft een groot, duidelijk en verlicht display, een hold functie om de laatste meting vast te zetten en min/max waarden die met een druk op de knop worden weergegeven. De Testo 625 heeft een energie besparingsmodus en een longlife vochtsensor om jarenlang de beste metingen uit te voeren.

Nog meer functies met deze accessoires
De Testo 625 thermo-hygrometer is uitgerust met alle standaard functies. Het is mogelijk om uw thermo-hygrometer met één van deze accessoires:
• Handgreep met voelerkabel: verwijder de vochtsensor en sluit de handgreep met voelerkabel (optie) aan. Hiermee komen onbereikbare plaatsen in uw bereik
• Draadloze handgreep: sluit de vochtsensor aan op de draadloze handgreep (optie) rust uw  thermo-hygrometer uit met de draadloze module (optie) om draadloze metingen uit te voeren. De metingen kunnen draadloos verzonden worden van de sensor naar het meetinstrument tot maximaal 20 meter (in open veld).
• Bescherming tegen vuil en schokken: met de los verkrijgbare case zijn uw meetinstrument en de  sensoren veilig opgeslagen. De duurzame TopSafe case beschermd uw meetinstrument tegen vuil en storen.

Inzetgebieden van de Testo 625 thermo-hygrometer
Ideaal voor het monitoren van productie en opslagcondities om de kwaliteit van uw producten te garanderen. Uitstekend om het klimaat in archieven en bibliotheken te bewaken. Hulpmiddel voor het opsporen van schimmel, of schimmelgevoelige gebieden in gebouwen. Zorgt voor het juiste binnenklimaat in kassen en op kantoren.

Afmeting182 x 64 x 40 mm
Meetbereik temperatuur-10 tot +60 °C
Nauwkeurigheid temperatuur±0.5 °C
Resolutie0,1 (°C tempertuur en % vochtigheid)
Meetbereik vochtigheid0 tot 100%
Nauwkeurigheid vochtigheid±2,5%
Levensduur batterij (9V blokbatterij)70 uur

Handleidingen

Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px