Testo Smart Probe Klimaatset

Artikelnummer 252020620
Testo Smart Probes klimaat-set voor onderhoud aan beluchtings en klimaatinstallaties. Bestaande uit: Testo 405i, Testo 410i, Testo 605i, Testo 805i, Testo Smart Case (klimaat), batterijen, kalibratie protocol
  • De meetgegevens kunnen eenvoudig in de App worden uitgelezen en als diagram of tabelvorm weergegeven.
  • Lijst meerdere volumestromen en berekening volledig volumestroom (protocol)
  • Schimmel risico detectie door gezamenlijk gebruik van Testo 605i en Testo 805i
  • Meetprotocollen met IR temperatuurmeetwaarden
Prijsper stuk(s)315,00excl. 21% BTW *
Aantal
De compacte Testo SmartProbes klimaatset bestaat uit vier meetinstrumenten werkend met uw smartphone/tablet voor de belangrijkste meetopgaven voor klimaatinstallateurs. De thermoanemometer Testo 405i, de vleugelradanemometer Testo 410i, de thermohygrometer Testo 605i almede de infrarood thermometer Testo 805i. De voordelen van de Testo Smart Probes klimaasets De meetinstrumenten kunnen via Bluetooth snel en eenvoudig met uw smartphone of tablet gekoppeld worden. Ze meten luchtsnelheid, relatieve luchtvochtigheid, volumestroon en temperaturen me tde Smart probes App. In de handzaame Testo Smart Case kunnen de meetinstrumenten eenvoudig en veilig getransporteerd worden.

Voordelen en toepassingen van de losse meetinstrumenten:
De Testo 405i, de handzame thermische (hittedraad) anemometer i.c.m. de smartphone of tablet is uitermate geschikt voor metingen van luchtsnelheid, temperatuur en luchthoeveelheid. Dankzij de  uitschuifbare meetspits is de Testo 405i ook eenvoudig inzetbaar in hoog gelegen lucht kanalen. De meetgegevens kunnen eenvoudig in de App worden uitgelezen en als diagram of tabelvorm weergegeven.

De Testo 605i, de handzame thermische hygrometer i.c.m. de smartphone of tablet is uitermate geschikt voor metingen van het binnenklimaat (relatieve luchtvochtigheid en temperatuur). In combinatie met de thermische anemometer Testo 405i is de Testo 605i ook geschikt voor het bepalen van cooling en heating performance. De App biedt ook de mogelijkheid voor het berekenen van dauwpunt en natte bol temperatuur. De meetgegevens kunnen eenvoudig in de App worden uitgelezen en als diagram of tabelvorm weergegeven. Ook kunt u met de app de meetprotocollen configureren en direct verzenden als PDF of Excel.

De Testo 805i, de handzame infrarood thermometer is uitermate geschikt voor zeer snellen contactloze metingen aan muren, componenten en objecten die niet eenvoudig te bereiken zijn. De meetlocatie wordt weergegeven door multi-point meetmarkering zodat u altijd precies weet waar u aan het meten bent. De meetgegevens kunnen eenvoudig uitgelezen worden in de App en kunnen worden gedocumenteerd. De App biedt ook de speciale menu voor het opsporen van vocht/schimmel plekken en kunt u met de App de meetprotocollen direct verzenden als PDF of Excel. Met meetvlekmarkering.

De App verandert uw smartphone of tablet in het display van het meetinstrument. Ook de bediening van het instrument gaat via uw smartphone of tablet d.m.v. de draadloze Bluetooth verbinding. De App biedt ook de mogelijkheid om meetprotocollen aan te maken en deze via e-mail te verzenden. Geschikt voor IOS en Android toestellen.

Systeemeisen:
iOS 8.3 of recenter
Android 4.3 of recenter
Bluetooth 4.0

Wat wordt er geleverd?

Testo Smart Probes klimaat-set bestaande uit: Testo 405i, Testo 410i, Testo 605i, Testo 805i, Testo Smart Case (klimaat), batterijen, kalibratieprotocol
Dealer Player, created for Boels, NL) for embedding videos on their new website. https://www.boels-geosafety.com https://www.boels.nl Dimension: 590x332 px